Palatető felújítás, lapos tetőfelújítás, tetőszigetelés, lemztető készítés, cseréptető készítés, tetőfedés zsindellyel


A tartalomhoz

Lapos tetőfelújítás, tetőszigetelés, lapostető szigetelés

Lapos tetőfelújítás, lapostető szigetelés, tetőfelújítás, tetőszigetelés

Lapostetők csapadékvíz elleni szigetelésére modifikált bitumenes szigetelőlemezt alkalmazunk.
A modifikált bitumenes szigetelőlemez egyaránt alkalmazható a régi lapos tetős épületek felújításánál valamint az új lapostetővel rendelkező épületek csapadékvíz elleni szigetelése során is.
A régi, tönkrement szigetelések legtöbbször bontás nélkül is felújíthatók ezzel a technológiával.

Egyrétegű lapostető szigetelés

Abban az esetben alkalmazzuk, amennyiben a felújítandó tetőfelület meglévő szigetelése is bitumenes hőszigetelő lemezzel készült és állapota kielégítő. A tetőfelület gondos tisztítása és előkészítése után, a tető teljes felületére lángolvasztással hegesztve egy réteg modifikált bitumenes szigetelőlemez kerül, melyet a meglévő attikákra és függőleges felületekre is felvezetünk. Ezekre a felületekre felhajtott szigetelőlemez rögzítése horganyzott viharléccel történik.

Kétrétegű lapostető szigetelés

Amennyiben a felújítandó tetőszigetelés állapota szükségessé teszi, főként azokban az esetekben, amikor a tető repedezett, hólyagos vagy nagymértékben beázik, kétrétegű bitumenes szigetelési megoldást alkalmazunk. Ez annyiban különbözik az egyrétegű szigeteléstől, hogy ebben az esetben a palaőrleményes szórással ellátott legfelső szigetelő réteg alá egy alátét bitumenes szigetelőlemez kerül beépítésre. Ez a felújítási módszer lehetővé teszi a födémben megrekedt nedvesség és pára teljes eltávozását valamint hosszú távon is megoldást nyújt a tetőszerkezet páraháztartásának a problémájára.

Kétrétegű lapostető szigetelés hőszigeteléssel kiegészítve

Ennél a szigetelési eljárásnál a gondosan megtisztított és előkészített tetőfelületre méretezett vastagságú hőszigetelő anyag kerül (kőzetgyapot vagy expandált polisztirolhab) amelyre az alátét szigetelőlemez kerül mechanikai rögzítéssel, majd a modifikált palaőrleményes szórással ellátott bitumenes zárólemezt helyezzük el lángolvasztással. A tető kiszellőztetésére szabvány szerinti új műanyag páraszellőzők kerülnek beépítésre. Szükség szerint a meglévő tetőösszefolyók helyett újak kerülnek beépítésre.


Óvakodjon!


- a bizonytalan eredetű szigetelőanyagoktól
- a hihetetlen árajánlatot adó, kétes egyénektől
Lehet, hogy rövid távon kis összeget spórol, viszont az ez után következő problémák óriási gondot okozhatnak majd. A piacon sajnos elterjedt az utólag festett,(nem anyagában színezett!!) más szigetelésekhez használt anyag, ami nem tetőfelújításhoz , palatető felújításhoz való!


Most 10% kedvezmény minden kedves megrendelőnek !!! A részletekért klikk Ide !

Lapostető szigetelés árak :

Egyrétegben: 3100 Ft-tól/m
Kétrétegben: 4000 Ft-tól/m
Hőszigetelve: 6000 Ft-tól/m

Áraink az áfát nem tartalmazzák!

Kérje ingyenes felmérésünket!
Varga Ferenc
Tel: +36306521565
Email: tetofelujitas@mailbox.hu
H-V 08-22-ig

Cimkék
Lapostető, lapostető szigetelés, lapos tetőfelújítás, tetőszigetelés, tetőfedés, tetőfedés zsindellyel, villas


Rólunk | Palatető felújítás | Lapos tetőszigetelés | Lemeztető készítés | Cserép tető, isopaint | Hőszigetelés | Egyébb szolgáltatásaink | Oldaltérkép

PageRank ikon ingyen

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe