Palatető felújítás, lapos tetőfelújítás, tetőszigetelés, lemztető készítés, cseréptető készítés, tetőfedés zsindellyel


A tartalomhoz

Hőszigetelés, hőszigetelés árak

Hőszigetelés, Homlokzat szigetelés

A kellemes közérzet iránti vágy valószínűleg egyidős az emberiség történetével. A hőszigetelés szerepe az 1970-es évek elejétől kapott jelentőséget. Az elmúlt évtizedben jelentősen megváltozott az épületek hőszigetelésével kapcsolatos "világnézet". Az olajár-robbanás először csak gazdasági problémát jelentett, az első energia- megtakarítási intézkedések a hőszigetelés szerepének növekedését eredményezték.

Hol használható a polisztirol hőszigetelő rendszer

  • Családi házak homlokzat, lábazat, fődém, hőszigetelésénél.
  • Panel házak homlokzat, lábazat, fődém, szigetelésénél.
  • Könnyűszerkezetes házak homlokzat, lábazat szigetelésénél.


Az energiaárak folyamatos növekedése, a környezet- védelem és a rendelkezésre álló energiaforrások szűkössége miatt, egyre nagyobb igény mutatkozik a polisztirol hőszigetelés, polisztirol szigetelés alkalmazására. Az egyik legelterjedtebb hőszigetelő rendszer típus. Kitűnő hatékonyságú és esztétikus megoldás a családi házak és lakások hő megtartó képességégnek növelése céljából. Dryvit szigetelés, polisztirolszigetelés, polisztirol hőszigetelés, hungarocell szigetelés ugyan azt jelenti. Noha az ország különböző pontjain, más-más néven váltak ismerté, és még a kivitelezők is másképpen nevezik. A dryvit szigetelés kiválóan alkalmazható utólagos szigetelésnél illetve új épületek homlokzatszigetelésre is egyaránt, a legkülönbféle anyagú falazatoknál: beton, vasbeton, tégla, meszes vagy cementes vakolat, cementkötésű faforgácslap.


Linkekek:

Főoldal

Palatető felújítás, tetőfedés zsindellyel


Lapostető szigetelés, lapostető felújítás árak

Lemeztető, csrepeslemez

Cseréptető felújítás, isopaint


Hőszigetelés

Egyébb szolgáltatások

Kérje ingyenes felmérésünket!
Varga Ferenc
Tel: +36306521565
Email: tetofelujitas@mailbox.hu
H-V 08-22-ig


Miért jó a polisztirol hőszigetelés

A rosszul szigetelt ház, lakás, vagy épület központjában a hőmérséklet jóval több, mint a falak mellett, ilyenkor szoktuk azt érezni, hogy sugárzik a hideg a falakból, padlóból, födémekből. A polisztirol hőszigetelés az épület bármely pontjainak egyenletes melegét teszi lehetővé.


Nagyon fontos szempont, a polisztirol szigetelés figyelembevételénél, hogy rendkívüli mértékben csökkenti a költségeinket. A fűtési energiatakarékosság pénz spórolási lehetőséget rejt a háztartások számára.


A fűtési energiatakarékosság mellett ne feledkezzünk meg a fordítottjáról sem. Szakemberek kimutatták, hogy a polisztirol hőszigetelés ebben is segít, mert ahogyan télen benn tartja a hőt, és nem engedi bejutni a hideget, úgy nyáron a meleget zárja ki, és a hűvösebb levegőt őrzi. Tudni kell, hogy a hideg energia háromszor olyan drága, mint a meleg energia, vagyis az, hogy nyáron a lakás hőmérsékletét egy fokkal csökkentsük, háromszor annyiba kerül, mint az, hogy télen egy fokkal növeljük azt. A polisztirol hőszigetelés tehát megéri a klímával rendelkezőknek is.


Mik a polisztirol hőszigetelés előnyei


* igen hatékony hőszigetelő képesség
* csekély súly, kellő szilárdság
* könnyű alakíthatóság
* nedvességre kevéssé érzékeny
* egyszerű beépíthetőség
* kellemes tapintás, nem irritál
* környezetre és egészségre káros hatása nincs.


A Hőszigetelés nm árai:

5 cm: 3200Ft/nm + a nemesvakolat!

7 cm: 3700Ft/nm + a nemesvakolat!

10cm: 4100Ft/nm + a nemesvakolat!

15cm: 4600Ft/nm + a nemesvakolat!

Áraink anyagárral értendőek!

Áraink az áfát NEM tartalmazzák!


Hőszigetelés
Hőszigetelés

Felújítandó tetőfedő anyagok

* sikpala
* hullámpala
* beton cserép
* kerámia cserép
* agyag cserép
* lemeztető
* zsindely
* cserepeslemez
* bitumenzsindely
* lapos tető


Rólunk | Palatető felújítás | Lapos tetőszigetelés | Lemeztető készítés | Cserép tető, isopaint | Hőszigetelés | Egyébb szolgáltatásaink | Oldaltérkép

PageRank ikon ingyen

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenübe